Președintele CJ Constanța Mihai Lupu: Există posibilități de colaborare pentru restaurarea şi Îngrijirea monumentelor şi cimitirelor eroilor din județ

Badila Antonia

Președintele CJ Constanța Mihai Lupu a avut o Întâlnire cu Asociația Națională Cultul Eroilor ,,Regina Maria” unde s-au identificat posibilități de colaborare pentru restaurarea şi Îngrijirea monumentelor şi cimitirelor eroilor din județ.

,,Adunarea Generală a Asociației Naționale Cultul Eroilor <Regina Maria>filiala județeană Constanța, care a avut loc astăzi la Muzeul Național al Marinei Române, mi-a oferit un bun prilej de a identifica noi posibilități de colaborare pentru restaurarea şi Îngrijirea monumentelor şi cimitirelor eroilor din județul Constanța. Este nevoie de implicarea tuturor şi de măsuri urgente pentru a opri degradarea lor. Cinstirea eroilor neamului trebuie să fie o datorie sacră a Întregii societăți civile. Eterna recunoştință pe care le-o purtăm bravilor noştri eroi, care s-au sacrificat şi au pus viitorul acestei țări mai presus de propria viață, se cuvine să se reflecte, În mult mai mult decât, ceremonii şi manifestări organizate cu diferite ocazii. A venit vremea să facem mai mult pentru protejarea şi Îngrijirea operelor comemorative şi a monumentelor Înălțate În onoarea eroilor noștri.”, declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul