Președintele CJ Constanța Mihai Lupu: Există posibilităţi de colaborare pentru restaurarea şi îngrijirea monumentelor şi cimitirelor eroilor din judeţ

Președintele CJ Constanța Mihai Lupu a avut o întâlnire cu Asociația Națională Cultul Eroilor ,,Regina Maria” unde s-au identificat posibilităţi de colaborare pentru restaurarea şi îngrijirea monumentelor şi cimitirelor eroilor din judeţ.

,,Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor <Regina Maria>filiala judeţeană Constanţa, care a avut loc astăzi la Muzeul Naţional al Marinei Române, mi-a oferit un bun prilej de a identifica noi posibilităţi de colaborare pentru restaurarea şi îngrijirea monumentelor şi cimitirelor eroilor din judeţul Constanța. Este nevoie de implicarea tuturor şi de măsuri urgente pentru a opri degradarea lor. Cinstirea eroilor neamului trebuie să fie o datorie sacră a întregii societăţi civile. Eterna recunoştinţă pe care le-o purtăm bravilor noştri eroi, care s-au sacrificat şi au pus viitorul acestei ţări mai presus de propria viaţă, se cuvine să se reflecte, în mult mai mult decât, ceremonii şi manifestări organizate cu diferite ocazii. A venit vremea să facem mai mult pentru protejarea şi îngrijirea operelor comemorative şi a monumentelor înălţate în onoarea eroilor noștri.”, declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment