Președintele CJ Constanța Mihai Lupu: Investiții de 28 milioane lei la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”

Badila Antonia

Președintele CJ Constanța Mihai Lupu declară că proiectul pentru achiziționarea de echipamente care să ajute la reducerea infecțiilor nosocomiale din spital, depus prin PNRR a fost aprobat.

,,Investiții de 28 de milioane de lei la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Mă bucur să vă anunț că proiectul nostru pentru achiziționarea de echipamente care să ajute la reducerea infecțiilor nosocomiale din spital a fost aprobat și va fi finanțat prin PNRR. Vom asigura astfel, tuturor pacienților și personalului medical, un mediu mai sigur și mai curat. Știu bine că mai sunt multe de îmbunătățit în sistemul sanitar din județul Constanța și împreună cu echipa mea lucrez pentru rezultate. În sănătate nu există o secţie mai prioritară ca alta și tocmai de aceea depunem proiecte pentru toate oportunitățile de investiții.

Vă asigur că vom urmări fiecare axă de finanţare nou deschisă, pentru a atrage în județul Constanța cât mai mulți bani pentru dezvoltarea sistemului sanitar.”, declă președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul