Președintele CJ Constanța Mihai Lupu: Proiect de hotărâre pentru dezvoltarea turismului și serviciilor din județ

Mihai Lupu, Președintele CJ Constanța declară că proiectul de hotărâre privind înființarea Asociaţiei ,,Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa” este o inițiativă importantă și benefică pentru dezvoltarea turismului și serviciilor.

,,Crearea unei entități integrate pentru gestionarea dezvoltării turismului și a serviciilor în județul nostru este crucială. Am supus dezbaterii publice, proiectul de hotărâre privind aprobarea participării Judeţului Constanţa, în calitate de membru fondator, la înfiinţarea Asociaţiei <Organizaţia de Management al Destinaţiei Judeţul Constanţa>.

Această asociație înseamnă organizare și eficiență, necesitând o cooperare deschisă între autoritățile locale, mediul de afaceri și societatea civilă. Oferă oportunități reale pentru a dezvolta și pune în valoare potențialul turistic, elementele patrimoniale care definesc județul Constanța și absolut tot ceea ce are mai bun de oferit acestă regiune.

Se întrevăd prespective favorabile pentru județul nostru și am încredere că odata cu definitivarea tuturor aspectelor legale ce țin de înființarea acestei structuri asociative, în cel mai scurt timp ni se vor alătura și OMD-urile locale, aflate în curs de înființare și avizare, dar și alte entități care pot și își doresc să contribuie la promovarea județului Constanța, ca destinație turistică.

Acest OMD trebuie să devină funcțional și să își atingă obiectivul pentru care a fost creat. Modul în care îl constituim în prezent și statutul după care va opera sunt elemente definitorii pentru buna funcționare a acestei structuri.”, declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment