Președintele CJ Constanța Mihai Lupu: Proiectul “Centrul cultural-comunitar Happy Bubble-Constanța” vine în sprijinul persoanelor refugiate din Ucraina

Proiectul “Centrul cultural-comunitar Happy Bubble-Constanța” vine în sprijinul persoanelor refugiate din Ucraina, copii și adulți găzduiți de comunitatea din județul Constanța, prin asigurarea resurselor necesare continuării parcursului educațional și, implicit, al integrării acestora în comunitate.

,,Un proiect educațional inedit, ce demonstrează că întotdeauna se poate face mai mult, iar inițiativele ONG-urilor trebuie să găsescă deschidere și suportul necesar din partea autorităților publice locale, se află în prezent, în plină implementare, în cadrul Bibliotecii Județene Constanța.

Poate cel mai important și admirabil aspect al acestui program este faptul că activitățile sale sunt destinate atât copiilor noștri cât și tinerilor ucraineni, iar pe lângă educația în sine, acest lucru le va oferi un sentiment de siguranță și apartenență acestor copii, care au fost, într-un mod dramatic, înstrăinați de căminul lor, de familie și de țară.

Felicitări reprezentanților Fundației World Vision România, care au pus la dispoziție resursele financiare pentru derularea proiectului. Felicitări tuturor celor care au făcut posibil acest proiect!”, declară președintele CJ Constanța într-un comunicat de presă.

Leave a Comment