Președintele CJ Dinu Iancu Sălăjanu a fost în vizită de lucru la cele patru proiecte de investiții aflate în implementare pe DJ 191C

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a făcut o vizită în teren în zona Creaca, pe DJ 191C: Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca, unde sunt în implementare nu mai puțin de patru proiecte de investiții: reabilitarea drumului județean, realizarea aducțiunii de apă de la Gilău, înființarea rețelei de canalizare în comună, respectiv alimentarea cu apă.

“Chiar dacă sunt patru șantiere deschise în același timp, lucrările progresează într-un ritm foarte bun. Echipele implicate s-au mobilizat și au colaborat, dovedind că în Țara Silvaniei se poate. Sunt optimist în ceea ce privește reabilitarea acestui tronson de drum județean la standardele de calitate dorite și în termenul stabilit. În același timp, sunt conștient de disconfortul pe care aceste lucrări îl creează localnicilor și participanților la trafic și le mulțumesc tuturor pentru răbdare și înțelegere”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, după întâlnirea avută cu reprezentanții factorilor implicați în proiectele amintite.

Proiectul privind reabilitarea DJ 191C este implementat de Consiliul Județean Sălaj, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2021.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Sălaj

Distribuie articolul