Președintele CJ Iași Costel Alexe a efectuat o vizită de lucru la București pentru evaluarea stadiului proiectelor de infrastructură din regiunea Moldovei

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a efectuat o vizită de lucru la București unde a avut o întrevedere cu Lucian Rusu, Secretarul General Adjunct al Guvernului și cu Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

Costel Alexe: „Am început săptămâna la București, unde m-am întâlnit de dimineață cu Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România și Lucian Rusu, secretarul general adjunct al Guvernului României, pentru o evaluare a stadiului proiectelor de infrastructură din regiunea Moldovei”.

„Săptămâna trecută am găzduit la Consiliul Județean Iași – Iași County Council ședința comună a Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Senatul României și a Comisiei de economie, buget și finanțe din Parlamentul Republicii Moldova”, a spus acesta.

„Am avut ocazia să discutăm despre autostrăzile A7 și A8, despre noua sesiune de finanțare prin Programul Operațional Transporturi, conexiunea Ungheni (România) – Ungheni (Republica Moldova) prin podul de peste Prut, dar și despre alte trei poduri ce urmează să intre în etapa de proiectare: Stânca – Costești, Bumbăta – Leova și Fălciu – Leca”, a precizat liberalul.

„Angajamentul nostru de a dezvolta infrastructura rutieră din județul Iași și regiunea de NE este ferm și vom face tot ce putem pentru a circula în anii următori pe autostrăzi către vestul și sudul țării”, a transmis Costel Alexe.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Leave a Comment