Președintele CJ Iași Costel Alexe a prezentat raportul de activitate al celor trei ani din actualul mandat

Eduard Turcu

Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași, a prezentat raportul de activitate al celor trei ani din actualul mandat.

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași: „Se împlinesc trei ani de când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Iași și, alături de echipa liberală, am început un amplu proiect de transformare a județului nostru într-un pilon regional de dezvoltare. Dezvoltarea Iașului este un efort de echipă, iar pe această cale, țin să le mulțumesc colegilor mei din conducere, celor din instituție și din subordonate, tuturor consilierilor județeni, Primăriei Municipiului Iași, primarului Mihai Chirica și tuturor primarilor din județ, precum și partenerilor externi cu care am făcut echipă de fiecare dată când a fost nevoie, în interesul comunității noastre”.

„În trei ani de administrație liberală, am pornit de la zero cel mai amplu proces de extindere și modernizare a Aeroportului Internațional Iași, un proiect în valoare de 90 de milioane de euro, dintre care 50 de milioane fonduri europene. Astăzi, stadiul de execuție este de 70%, iar până la finalul anului, noul terminal T4 va fi gata”, a spus liberalul.

Consiliul Județean Iași a mai redat comunității Spitalul de Copuu complet modernizat printr-o investiție de 133,8 milioane de lei și a început lucrările la extinderea Unității de Primiri Urgențe. „În paralel, am dezvoltat două proiecte, astăzi mature, pentru construirea Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară și a Spitalului Integrat de Boli Respiratorii. Avem toată documentația pregătită și așteptăm finanțarea prin noile programe”, a declarat Costel Alexe, Președintele CJ Iași.

Întregul raport de activitate poate fi consultat aici.

sursă: PNL Iași, Facebook

Distribuie articolul