Președintele CJ Iași Costel Alexe a recepționat lucrările de modernizare a drumului județean DJ 249D

Eduard Turcu

Costel Alexe, Președintele liberal al CJ Iași, recepționat lucrările de modernizare a drumului județean DJ 249D: Intersecție DJ 249E – Moreni – Prisăcani – Măcărești – Grozești – Intersecție DJ 244F.

Costel Alexe: „Acesta include 29 de km de drum ce tranzitează comunele Țuțora, Prisăcani și Grozești, iar valoarea totală a investiției a fost de aproximativ 54 de milioane de lei, din care 22 de milioane de lei au fost obținuți prin proiectul depus de Consiliul Județean Iași pentru finanțare prin Programul Național de Investiții <<Anghel Saligny>>”.

„Printr-un efort susținut de Guvernul României și în urma angajamentului nostru asumat în fața cetățenilor din comuna Prisăcani, am început în luna martie să reluăm lucrările de pe ultimul tronson din drumul județean 249D, după ce am obținut finanțare prin Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”. Din păcate, am preluat președinția Consiliului Județean Iași cu multe restanțe în ceea ce privește acest obiectiv de investiții, devenit, de multe ori o temă politică”, a spus liberalul.

„Cu toate acestea, actuala administrație județeană a depus toate eforturile și resursele în găsirea de soluții pentru finalizarea lucrărilor de pe ultimii 5,5 km, ducând la îndeplinire obiectivul asumat în fața cetățenilor din comuna Prisăcani. Am ținut cont de disconfortul acestora cauzat de întreruperea lucrărilor din intravilan tocmai pentru că bună-starea tuturor ieșenilor nu este și nu va fi o carte politică”, a declarat președintele CJ Iași.

„Voința de a moderniza acest drum a existat dintotdeauna, de la preluarea mandatului de Președinte al Consiliului Județean, iar acest lucru a fost confirmat ulterior prin obținerea finanțării și reluarea lucrărilor. Investițiile în modernizarea acestui drum nu reprezintă doar un proiect de infrastructură, ci reprezintă un obiectiv care crește calitatea vieții întregii comunități și sprijină mobilitatea ieșenilor”, a transmis Costel Alexe.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Distribuie articolul