Președintele CJ Iași Costel Alexe colaborează cu membrii Comisiilor din Senatul României pentru a îmbunătăți infrastructura din județul Iași

La invitația președintelui CJ Iași, Costel Alexe, membrii Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Senatul României și cei ai Comisiei de economie, buget și finanțe din Parlamentul Republicii Moldova au participat, la Lețcani, la o întâlnire de lucru cu primarul comunei Stelian Turcu și primarul comunei Valea Lupului, Liviu Dulgheru.

“Am discutat despre problemele de infrastructură din zonă și despre măsurile pe care le putem lua pentru a fluidiza traficul, dar și pentru siguranța cetățenilor. În acest moment, sunt depuse două oferte pentru proiectarea pasajului rutier denivelat de pe DN 28 (km 56+136) la intersecția cu CF 613 Lețcani – Dorohoi (km 1+632), unul dintre cele trei pasaje din județul Iași, care vor primi finanțare prin PNRR, celelalte două pasaje vor fi în zona Podu Iloaiei. Ne facem vocea auzită la București și cerem ce ni se cuvine: drumuri bune și sigure în județul Iași!”, a declarat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

sursă: Consiliul Județean Iași, Facebook

Leave a Comment