Președintele CJ Iași Costel Alexe: Cu fiecare săptămână care trece, înaintează și lucrările de la viitorul terminal al Aeroportului Internațional Iași

Lucrările la viitorul terminal al Aeroportului Internațional Iași continuă să avanseze, fiind tot mai aproape de finalizare.

  • Lucrările la noul terminal al Aeroportului Internațional Iași avansează rapid și se apropie de finalizare.
  • Verificarea procedurii de achiziție pentru proiectarea și execuția T4 a primit aviz pozitiv din partea specialiștilor Ministerului Transportului și Infrastructurii.
  • Realizarea acestui important proiect pentru Iași și întreaga regiune a Moldovei se desfășoară fără impedimente.

Verificarea procedurii de achiziție pentru proiectarea și execuția T4 a primit aviz pozitiv din partea specialiștilor Ministerului Transportului și Infrastructurii

Costel Alexe, Președintele CJ Iași: „Cu fiecare săptămână care trece, înaintează și lucrările de la viitorul terminal al Aeroportului Internațional Iași, un obiectiv ce părea greu de îndeplinit, dar de care ne vom bucura la sfârșitul acestui an”.

Recent, specialiștii Ministerului Transportului și Infrastructurii au emis un aviz pozitiv cu privire la verificarea procedurii de achiziție pentru proiectarea și execuția T4. Această decizie favorabilă asigură continuitatea fără obstacole în realizarea acestui proiect deosebit de important pentru comunitatea ieșeană.

Liberalul a precizat că „în ceea ce privește verificarea procedurii de achiziție pentru proiectarea și execuția T4, specialiștii Ministerului Transportului și Infrastructurii au emis un aviz pozitiv și astfel se continuă, fără impedimente, realizarea acestui important proiect pentru ieșeni și pentru întreaga regiune a Moldovei”.

„Nu ne surprinde această decizie, pentru că știm că la IASI AIRPORT avem o adevărată echipă de profesioniști, în frunte cu directorul Romeo Vatră. Felicitări și succes pe mai departe”, a transmis Președintele CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Leave a Comment