Președintele CJ Iași Costel Alexe: Din punct de vedere al construcțiilor, este evident pentru oricine că Iașul s-a dezvoltat incredibil în ultimii ani

Astăzi a avut avut loc Conferința Regională „România Construiește” unde a fost invitat și Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași.
 
Evenimentul, cu tema “Cum construim mai bine în România”, a reunit dezvoltatori, constructori, arhitecți, finanțatori publici și investitori privați cu proiecte de construcții în derulare sau în curs de lansare, companii cu soluții pentru construcții.
 

Costel Alexe: „Din punct de vedere al construcțiilor, este evident pentru oricine că Iașul s-a dezvoltat incredibil în ultimii ani. Datoria noastră, a reprezentanților administrației publice locale este de a asigura infrastructura necesară celor care își dezvolta afacerile aici, în Iași, dar și pentru cei ce aleg să locuiască aici”

.„Am luat act de acest lucru și construim un nou terminal la Aeroportul Internațional Iași, cel mai mare și mai modern terminal construit după 1990, care va transforma Iașul în al doilea cel mai mare aeroport din țară după Otopeni”, a spus liberalul.

De asemenea, Președintele CJ Iași a mai amintit de proiectul privind realizarea unei noi unități de primiri urgențe la spitalul de copii Sfânta Maria, dar și de faptul că vor fi construiți 73 km de drum județean, adică varianta de ocolire a municipiului Iași, care este acum în etapa de proiectare, alți 100 de km prin Axa Rutieră Iași – Suceava și multe alte drumuri județene.

„La nivelul județului, mai construim sau reconstruim terenuri de sport, piețe sau târguri, în parteneriat cu UAT-urile, obiective culturale din municipiu și din județ (bojdeuca lui Ion Creangă, Casa Nicolae Gane, Muzeul Pogor, Casa Muzeelor), rețele de apă și canalizare, infrastructură educațională”, a transmis liberalul.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Citește și Grupul austriac Leier își extinde prezența în Iași. Președintele CJ Costel Alexe: Județul Iași a devenit o destinație atractivă pentru investiții în diverse domenii

Leave a Comment