Președintele CJ Iași Costel Alexe: Valorificarea potențialului turistic al județului Iași este o prioritate pentru această administrație liberală

Eduard Turcu

Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași, s-a întâlnit cu reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, ai Destination Iași, ai mediului de afaceri și ai DJADP Iași pentru a stabili pașii care vor fi urmați pentru modernizarea infrastructurii rutiere care asigură accesul spre obiectivele turistice și istorice din județ.

„Iașul este un județ frumos și îmi doresc să îl descopere cât mai mulți români și turiști străini. Am organizat o întâlnire cu autorități și factori de decizie din domeniul turismului pentru a discuta despre cum putem îmbunătăți accesibilitatea către obiectivele turistice și istorice din județul Iași. Având în subordine Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Iași, putem contura la Consiliul Județean Iași o strategie de modernizare a infrastructurii rutiere astfel încât să facilităm accesul către patrimoniul județului”, a spus Costel Alexe.

Printre primele direcții strategice identifiucate se numără:

  • modernizarea/reabilitarea a 37 de km de drum județean
  • preluarea a 19 km de drum comunal/local și modernizarea acestora
  • instituirea semnalizării rutiere cu panouri de informare turistică.

„Valorificarea potențialului turistic al județului Iași este o prioritate pentru această administrație liberală”, a transmis președintele liberal al CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Distribuie articolul