Președintele CJ Iași Costel Alexe: Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară este pentru oameni și despre oameni

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a transmis că este dispus să ofere Ministerului Sănătății proiectul realizat până la acest moment la Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară, tocmai ca obiectivul să devină realizabil.

Costel Alexe: „Ne dorim ca Institutul Inimii să fie înălțat și nu îngropat! Așa cum am explicat astăzi alături de vicepreședintele Marius Sorin Dangă, există toată deschiderea din partea noastră de a pune la dispoziția Ministerului Sănătății întreaga documentație a proiectului Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară, astfel încât acest obiectiv major pentru întreaga regiune a Moldovei să poată obține finanțare și să să fie implementat”.

„Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară este pentru oameni și despre oameni și aceasta a fost ideea de la care am pornit împreună cu Ministerul Sănătăţii – România, actualul Institut de Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu Iași’’ și Primăria Comunei Miroslava, atunci când a fost încheiat protocolul de asociere pentru realizarea lui”, a explicat liberalul.

„IRMC este un proiect matur și ar fi păcat să pierdem o muncă de peste doi ani, resursele financiare investite și să vedem acest proiect îngropat din cauza lipsei de voință politică”, a transmis Președintele CJ Iași.

Întreaga declarație aici.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Leave a Comment