Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: 120 de bătrâni din Ilfov și-au refăcut dantura

Ciprian S.
Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma 120 de bătrâni din Ilfov și au refăcut dantura

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că 120 de bătrâni din Ilfov și-au refăcut dantura prin intermediul proiectului ”Ilfov zâmbește”.

”În urmă cu fix un an, anunțam faptul că am inițiat proiectul „Ilfov zâmbește”. Acum vă prezint rezultatele: 120 de bătrâni au beneficiat de acest proiect. Pentru 120 de bătrâni am decontat câte 3.000 de lei pentru refacerea danturii.

Cel mai mulți beneficiari au fost în Cornetu, Măgurele, Ștefăneștii de Jos și Vidra. În total, 21 de localități au făcut parte din acest proiect. Au fost condiții clare. Cea mai importantă: pensie maximă de 1.200 de lei.

Au fost, însă, foarte mulți bătrâni care și-au dorit enorm să beneficieze de acest ajutor, dar nu au putut pentru că aveau pensia de puțin peste 1.200 de lei.

Drept urmare, am decis să venim cu mai multe schimbări pentru anul 2024. Vor beneficia de acest proiect cei cu pensie maximă de 2.000 de lei. În curând, o să anunț toate schimbările.

„Ilfov zâmbește” este proiectul meu de suflet. În fotografie este chiar un beneficiar al proiectului. Acești 120 de oameni pot acum să mănânce normal și să zâmbească. Și-au recăpătat sănătatea și demnitatea. Sunt aici pentru oameni și-mi doresc enorm ca proiectele mele să ajute real oamenii.”, a transmis liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul