Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: 200 de copii din Ilfov au luat parte la proiectul numit ”Vreau să cresc sănătos” desfășurat în localitatea Glina

Ciprian S.
Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: 200 de copii din Ilfov au luat parte la proiectul numit ”Vreau să cresc sănătos” desfășurat în localitatea Glina

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că aproape 200 de copii din Ilfov au luat astăzi parte la proiectul numit „Vreau să cresc sănătos”, desfășurat în localitatea Glina.

”Copiii au făcut sport, s-au antrenat cu Giani Kiriță și Ionel Dănciulescu, și au aflat informații extrem de importante despre alimentație. Scopul proiectului: combaterea obezității infantile. În România, unul din patru copii are probleme cu greutatea. Este enorm! Și la acest capitol trebuie să mizăm pe educație. E necesar ca cei mici să învețe să fie echilibrați în relația cu mâncarea.

Proiectul „Vreau să cresc sănătos” este realizat de Consiliul Județean Ilfov, prin Academia de Sport și Nutriție „Alexander Florescu”, cu sprijinul Inspectoratul Școlar Județean Ilfov. Concret, copiii înscriși în program urmează un plan strict de nutriție, un plan personalizat, fac sport regulat și beneficiază de consiliere psihologică.

O să susțin mereu proiectele care pun pe primul loc sănătatea. Trebuie să luptăm să trăim într-o societate cu oameni sănătoși. O societate cu oameni sănătoși și pregătiți profesional este o societate care prosperă.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul