Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: am găsit o soluție pentru a asigura continuitatea circulației pe strada Codrului din localitatea Corbeanca

Ciprian S.
Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: am găsit o soluție pentru a asigura continuitatea circulației pe strada Codrului din localitatea Corbeanca

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că împreună cu Directorul General CNAIR, Cristian Pistol, și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, a găsit o soluție pentru a asigura continuitatea circulației pe strada Codrului din localitatea Corbeanca, județul Ilfov.

”Ne-am angajat să asigurăm cetățenilor din această localitate o variantă temporară de acces până la construcția unui pasaj rutier care va permite tranzitarea Autostrăzii de Centură a Capitalei, în condiții de siguranță și confort.

Varianta provizorie va fi construită cât mai rapid posibil și va tranzita un sector de drum din cadrul lotului 2 al A0 Nord, care, momentan, nu este practicabil.

Până la realizarea conexiunii între lotul 1 și lotul 2 al A0 Nord, vom finaliza și pasajul care va facilita circulația între cele două zone ale localității Corbeanca, ce sunt acum întrerupte de A0.

Acest efort a beneficiat de contribuția primarului orașului Buftea, Gheorghe Pistol, viceprimarului comunei Corbeanca, Adrian Snagoveanu, și primarului comunei Mogoșoaia, Paul Precup.”, a precizat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul