Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: în Buftea s-au prescris peste 3.200 de perechi de ochelari în campania „Ilfov, prin ochii tăi”

Ciprian S.
Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că în Buftea s-au prescris peste 3.200 de perechi de ochelari în campania „Ilfov, prin ochii tăi”.

Mai exact, în Buftea, în cinci săptămâni de campanie:

  • 1.829 de persoane au fost consultate;
  • 3.247 de perechi de ochelari cu dioptrii au fost prescrise;
  • 1.439 de persoane au avut nevoie de câte două perechi de ochelari (aproape și distanță);
  • cinci persoane au avut nevoie de câte trei perechi de ochelari cu distanță intermediară (ne referim la ochelarii indicați pentru calculator).

Ochelarii vor fi gata în aproximativ patru săptămâni de la terminarea campaniei și vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresa Centrului Cultural Buftea, str. Stirbey-Vodă, nr.8, oraș Buftea, de unde vor putea fi ridicați.

Campania continuă. De săptămâna viitoare ajungem cu acest proiect atât de benefic în localitățile Clinceni și Dragomirești-Vale.

”„Ilfov, prin ochii tăi” este un proiect de suflet pentru mine. Le mulțumesc enorm partenerilor noștri de la Lensa și colegilor mei care se ocupă, astfel încât totul să se desfășoare ca la carte!”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

 

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul