Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Pădurea Căldăraru din Cernica va deveni parc urban

Ciprian S.
Pădurea Căldăraru din Cernica

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că Pădurea Căldăraru din Cernica va deveni parc urban.

”Vom merge în pădure, vom fi în mijlocul naturii, dar ne vom bucura de facilitățile unui parc. Vom avea pe unde să alergăm, unde să stăm etc. Scopul acestui proiect? Să ne bucurăm mai mult de natură, dar și să conștientizăm importanța ei în viețile noastre.

Workshop-ul care stă la baza proiectului Zer0 Waste s-a încheiat azi. Studenții de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” au venit cu multe idei bune, pe trei dintre ele le-am declarat câștigătoare. Cele trei idei vor sta la baza documentației pentru acest proiect unic în țară. Un lucru absolut extraordinar – toate lucrurile care vor fi amenajate în pădure pentru a o transforma în parc urban vor fi realizate din materiale reciclate.

Avem în Ilfov locuri extraordinar de frumoase, avem spații verzi deosebite, trebuie doar să le întreținem mai bine și să ne bucurăm de ele. Dacă avem grijă de mediu, avem grijă de noi, de viețile noastre și ale celor dragi nouă! Pentru că natura înseamnă viață.”, a precizat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul