Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: transformăm școlile din Ilfov în opere de artă educațională

Ciprian S.
Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: transformăm școlile din Ilfov în opere de artă educațională

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a prezentat proiectul pilot ”Colorează-ți viitorul”, care a fost implementat la Școala nr.3 din Bălăceanca și Școala nr.1 din comuna Dascălu.

”Școala nr.3 din Bălăceanca și Școala nr.1 din comuna Dascălu sunt complet diferite acum. Sunt pline de culoare și spun povești frumoase. Nu vă imaginați cât de încântați sunt copiii!

Ne dorim să schimbăm aspectul tuturor școlilor din județ. Este extrem de important ca elevii să dezvolte o legătură emoțională pozitivă cu spațiile școlare, iar părinții să aibă încredere în mediul educațional în care își cresc copiii.

Acest proiect este unul pilot. A început vara asta, în timpul vacanței. Și este realizat prin fundația Consiliului Județean Ilfov – Fundatia Ilfov Impreuna, sub îndrumarea arhitectului-șef Olivia Ciobanu.

Drept urmare, încurajăm comunitatea de afaceri din Ilfov să se alăture programului „Adoptă o școală” și să susțină transformarea unităților de învățământ în adevărate opere de artă.

Mulțumim partenerilor noștri de până acum: Romgaz, Asociatia Bine Pentru Oameni și Dorally ExpoMarket.

„Colorează-ți Viitorul” nu este doar un proiect, este un angajament față de educație, frumusețe și dezvoltare.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul