Președintele CJ Maramureș Ionel Bogdan a participat la evenimentul ”Antreprenorești – Adoptă un Sat”

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a transmis că a participat la evenimentul ”Antreprenorești – Adoptă un Sat”, organizat de Romanian Business Leaders în Budești. Subiectele principale au vizat oportunitățile de dezvoltare regională, problemele cu care reprezentanții mediului de afaceri se confruntă și cum administrația județeană poate să-i ajute, dar și despre rolul și înființarea Organizațiilor de Management al Destinației.

„Implementarea corectă a fondurilor europene pe zona de turism, modalitățile de revitalizare și promovare a destinației turistice, dar și partea de conservare a arhitecturii specifică satului maramureșean au fost de asemenea dezbătute în cadrul discuțiilor de azi.

Județul Maramureș are un potențial turistic extrem de important, care însă are nevoie de mai multă promovare și de proiecte concrete care să revitalizeze acest sector. Cultura, tradițiile, gastronomia, folclorul, portul popular și frumusețea locurilor din Maramureș merită să fie cunoscute în întreaga lume, iar în acest sens am înființat Organizația de Management al Destinației Maramureș, susținem organizarea evenimentelor culturale și promovăm județul nostru peste hotare, chiar și peste ocean, în Statele Unite ale Americii”, a transmis Ionel Bogdan în cadrul evenimentului.

Sursa: Ionel Bogdan

Leave a Comment