Președintele CJ Maramureș Ionel Bogdan a primit titlul de ”Cetățean de onoare al Raionului Hîncești” din Republica Moldova

Paul

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a primit titlul de ”Cetățean de onoare al Raionului Hîncești” din Republica Moldova. Acesta vine în urma consolidării înfrățirii dintre județul Maramureș și raioanele Strășeni și Hîncești.

„Distincția de “Cetățean de onoare al Raionului Hîncești” nu este doar pentru mine personal, este un titlu pentru județul Maramureș, pentru maramureșenii care prin votul lor m-au învestit în funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș și care mi-au oferit oportunitatea de a dezvolta aceste relații minunate cu Raionul Hîncești, Strășeni, Ungheni, Anenii Noi și toți cei care sunt prezenți azi în Maramureș din Republica Moldova.

Avem o strânsă colaborare cu Republica Moldova, pe care am consolidat-o prin înfrățirea Județului Maramureș cu Raioanele Strășeni și Hîncești, iar în semn de apreciere și respect pentru parteneriatele dezvoltate și pentru relațiile de colaborare, am oferit azi stema prieteniei președinților Raioanelor Hîncești și Strășeni – Iurie Levischi și Viorel Jardan”, transmite Ionel Bogdan.

„Tot astăzi am pus bazele unui nou parteneriat, prin semnarea scrisorii de intenție privind colaborarea cu Raionul Anenii Noi. De asemenea, am votat în ultima ședință a administrației județene proiectul privind înfrățirea cu Raionul Ungheni, pentru că ne dorim să dezvoltăm parteneriate interinstituționale durabile cu Republica Moldova și să fim un sprijin real în procesul lor de aderare la Uniunea Europeană.

Îi asigur pe frații noștri de peste Prut de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș”, adaugă liberalul.

Sursa: Ionel Bogdan

Distribuie articolul