Președintele CJ Maramureș Ionel Bogdan: Educația este cel mai important pilon care stă la baza dezvoltării societății moderne de astăzi

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a premiat elevii și profesorii care au participat la concursul ”Comuniada”. Peste 470 de premii au fost acordate pentru 234 de elevi și 160 de profesori.

„Educația este cel mai important pilon care stă la baza dezvoltării societății moderne de astăzi. Susțin excelența în educație, iar astăzi am premiat elevii și dascălii care au participat la concursul județean interdisciplinar “Comuniada”.

Competițiile nasc performanță, iar performanța crește comunitatea noastră maramureșeană. Tocmai de aceea, susținem organizarea acestor competiții școlare, precum “Comuniada”, prin care motivăm elevii maramureșeni, care învață în școlile din mediul rural, să studieze mai mult. Competiția s-a desfășurat în 45 de comune maramureșene, la nivel local, iar ulterior la nivel județean, la diferite discipline, precum limba română, matematică, geografie, istorie, caligrafie și șah”, transmite Ionel Bogdan.

„Apreciez excelența, iar pe parcursul anilor 2021 și 2022 am premiat șefii de promoție ai claselor a 8-a și a 12-a, am premiat elevii și profesorii cu rezultate excepționale obținute la concursurile naționale și internaționale, pe liceenii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și pe elevii claselor a 8-a care au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

Vom continua să susținem și să premiem excelența în educație. Îi asigur atât pe elevi, cât și cadrele didactice, de tot sprijinul meu și al instituției pe care o reprezint”, precizează președintele CJ Maramureș.

De asemenea, Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare, a felicitat pe cei 5 elevi și cei 5 profesori care au urcat pe podium reprezentând unitatea administrativ teritorială: „La a doua ediție a concursului interdisciplinar „Comuniada”, Mireșu Mare a avut o reprezentare de nota zece. Căci 10 performeri au urcat pe podium; 5 elevi, alături de cei 5 dascăli care i-au pregătit”.

Sursa: Ionel Bogdan / Ioan Mătieș

Leave a Comment