Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a anunțat că se înregistrează progrese semnificative în privința construcției Autostrăzii A7 pe tronsonul Pașcani – Suceava

Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, a anunțat că se înregistrează progrese semnificative în privința construcției Autostrăzii A7 pe tronsonul Pașcani – Suceava.

Potrivit ultimei analize de progres, există șanse foarte mari ca lucrările să poată fi scoase la licitație în partea a doua a acestui an.

Gheorghe Flutur: „S-au finalizat și forajele și citirea rezultatelor în laborator. Este pe final procesul de identificare a proprietarilor de teren de pe tronsonul Autostrăzii. Se așteaptă Acordul de Mediu, nu înainte de avea loc o dezbatere publică”.

Dezvoltarea tronsonului Suceava – Siret este într-o fază avansată, cu lucrările de proiectare finalizate în proporție de 70%. S-au efectuat foraje și studii geotehnice pentru acest tronson al Autostrăzii A7.

În plus, Președintele CJ Suceava a menționat că, în prezent, coordonează echipa liberală în negocierile completării Programului de Guvernare, având ca priorități construcția Autostrăzii A7 pe ruta Pașcani – Suceava – Siret prin fonduri europene, construcția Centurii Gura Humorului și Drumului Expres pe 4 benzi Suceava – Botoșani. Aceste investiții sunt considerate deosebit de necesare pentru dezvoltarea infrastructurii județului Suceava.

sursă: Consiliul Județean Suceava, Facebook

Leave a Comment