Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur va propune realizarea unui parteneriat cu CNAIR pentru tronsonul Suceava – Gura Humorului, parte a Autostrăzii Nordului

Eduard Turcu

Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, va propune în prima ședință a  Consiliului Județean Suceava un Proiect de Hotărâre pentru aprobarea unui Acord de parteneriat între Consiliul Județean Suceava și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Este al treilea parteneriat de acest fel, după cele încheiate pentru Centura orașului Gura Humorului și pentru Drumul Expres Suceava-Botoșani.

Gheorghe Flutur: „Aici este vorba despre realizarea documentației pentru tronsonul Suceava – Gura Humorului, parte a Autostrăzi Nordului Suceava – Vatra Dornei. Facem acest lucru pentru că firma care a câștigat licitația pentru întocmirea documentației s-a retras și dorim ca, așa cum am făcut pentru Centura orașului Gura Humorului, și aceasta parte a Autostrăzii Nordului, să ne ocupăm noi de realizarea acestei documentații”.

„Acest lucru va crea perspectiva pentru executarea în primă fază a Autostrăzii Nordului pe tronsonul Suceava – Gura Humorului, cu pornire de la intersecția cu  Centura Sucevei în satul Sfatu Ilie, continuând pe traseul Frumoasa, Drăgoiești, Berchișesti, Capu Codrului, Gura Humorului”, a declarat președintele liberal al CJ Suceava.

sursă: CJ Suceava, Facebook

Distribuie articolul