Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur: Vrem ca până la finalul anului să avem toată documentația gata pentru a fi scoasă la licitație Autostrada Pașcani – Suceava – Siret

Gheorghe Flutur, Președintele CJ Suceava, a tnsmis că până la finalul anului trebuie să fie finalizată toată documentația necesară pentru a fi scoasă la licitație Autostrada Pașcani – Suceava – Siret.

Gheorghe Flutur: „Vrem ca până la finalul anului să avem toată documentația gata pentru a fi scoasă la licitație Autostrada Pașcani – Suceava – Siret”.

„Suntem avansați pe ruta Pașcani – Suceava și cred că în vară va fi finalizată toată documentația pentru a intra în procedură de scoatere la licitație. În momentul de față forajele sunt făcute în procent de 95% și sunt deja citite studiile geotehnice de laborator. Urmează avizul de mediu, de la Apele Române și am discutat despre cele cinci noduri, descărcări de pe autostradă de la Pașcani, Tudora, Dolhasca, în zona Liteni și la Aeroportul Salcea”, a spu liberalul.

„Pe tronsonul Suceava – Siret vor fi construite cinci noduri de descărcare a traficului de pe autostradă. E foarte important să avem aceste întâlniri, firmele de proiectare au fost astăzi alături și ne-au mulțumit pentru colaborare. Și eu mulțumesc primarilor, Agenției de Mediu, celor de la Direcția de Cultură, de la Cadastru, de la Arii Protejate sau Apele Române. Toți cei care sunt implicați trebuie să punem umărul pentru ca finalul acestui an să ne găsească cu documentația finalizată să scoatem și noi la licitație tronsonul Pașcani – Suceava – Siret, pentru că până la Pașcani s-a licitat și constructorul din fericire a început să construiască A7”, a declarat Președintele CJ Suceava.

Puteți regăsi mai multe detalii aici.

sursă: Consiliul Județean Suceava, Facebook

Leave a Comment