Președintele CJ Timiș Alin Nica a vizitat șantierul noii maternități din Timișoara: În 1 septembrie 2023 finalizăm lucrările la cea mai modernă maternitate din regiune

Lucrările la noua maternitate din Timișoara continuă, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a vizitat șantierul acestora. Liberalul transmite că la 1 septembrie 2023 lucrările vor fi finalizate, iar aceasta va reprezenta cea mai modernă maternitate din regiune.

„Ce am construit de la piatra de temelie, în acest mandat, va fi cea mai bine pusă la punct maternitate, inclusiv din partea noastră de Europa. După recepție și după dotarea corespunzătoare a clădirii, în iarna lui 2023, vom marca o premieră medicală importantă: singura maternitate publică din Timișoara construită în ultimii 50 de ani.

Am făcut o vizită de monitorizare a progresului pe șantierul noii maternități și mi s-a confirmat că lucrările evoluează mulțumitor. Sunt schimbări semnificative față de ultima vizită și și abia aștept să văd că acest proiect european este dus la bun sfârșit deoarece e vital pentru mamele însărcinate și familiile lor”, transmite liberalul Alin Nica.

Investiție în valoare de 21 milioane lei pentru reabilitarea Castelului Huniade

Administrația județeană liberală din Timiș a obținut și o finanțare în valoare de 21 milioane lei pentru reabilitarea Castelului Huniade. Fondurile vor fi asigurate prin PNRR.

„În acest mandat, am semnat contracte de finantare în valoare peste 1 miliard de lei, un record în istoria Consiliul Județean Timiș. Am atras fonduri europene, facem investiții majore, suplimentăm constant bugetul județului cu diverse surse de finanțare și mișcăm lucrurile pe direcția cea bună pentru județul Timiș”, adaugă președintele CJ Timiș.

Sursa: Alin Nica

Citește și: Timiș: investițiile Consiliului Județean în valoare de peste 20 milioane euro au ajutat programul Timișoara – Capitală Europeană a culturii

Leave a Comment