Președintele Consiliului Județean Sălaj a participat la evenimentul Business Forum Nord-Vest la Zalău

Badila Antonia

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și vicepreședintele Cristian-Claudiu Bîrsan, au participat la cea de-a treia ediție a “Business Forum Nord-Vest”, eveniment ce a adus la Zalău antreprenori din Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare, oficiali guvernamentali, parlamentari, precum și reprezentanți ai administrațiilor locale din Regiune.

,,Salut inițiativa Organizației Patronilor Sălaj de a organiza, în Țara Silvaniei, la Zalău, această acțiune. Una dintre prioritățile mandatului meu de președinte al CJ Sălaj a fost consolidarea relației cu mediul de business, obiectiv materializat prin transparentizarea bugetului județului și a deciziilor pe care le luăm pe termen scurt și lung.

CJ Sălaj va fi mereu partenerul de nădejde al antreprenorilor, convinși fiind că doar împreună, prin dialog cu societatea civilă, prin investiții în infrastructura rutieră, în sănătate și educație, putem asigura dezvoltarea sustenabilă a comunităților noastre, stabilizarea populației și asigurarea unui viitor solid pentru tânăra generație.”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu.

Evenimentul “Business Forum Nord-Vest” a fost organizat de Organizația Patronilor Sălaj, în colaborare cu Clubul Oamenilor de Afaceri Silvania, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord Vest – DRWSM și Asociația Camera Meșteșugarilor , Uniunea Națională a Patronatului Român Regiunea Nord-Vest, Federația Patronilor Bihor, sub înaltul patronaj al Uniunii Naționale a Patronatului Român.

Distribuie articolul