Preşedintele Klaus Iohannis a discutat la Bruxelles cu premierul Alexander De Croo

Ciprian S.
Preşedintele Klaus Iohannis a discutat la Bruxelles cu premierul Alexander De Croo

Preşedintele Klaus Iohannis a discutat la Bruxelles cu premierul Alexander De Croo, cu prilejul vizitei oficiale în Belgia.

”În cadrul întrevederii, am apreciat creșterea cooperării noastre economice și nivelul ridicat al investițiilor. Am salutat rolul deosebit al comunității românești din Belgia și sprijinul solid pe care autoritățile belgiene îl acordă membrilor comunității noastre aici.

Colaborăm strâns în zone de interes precum cercetarea, sănătatea, apărarea, educația, și punem bazele unui parteneriat important în domeniul energiei prin încheierea unui memorandum comun privind tehnologia reactorilor nucleari. Am abordat cu premierul belgian și teme legate de securitatea în regiunea Mării Negre, sprijinul ferm pentru Ucraina și situația îngrijorătoare din Orientul Mijlociu.

Vizita oficială pe care o efectuez la Bruxelles este o continuare firească a dialogului nostru la nivel înalt, axat pe dezvoltarea continuă a legăturilor excelente dintre țările noastre.”, a transmis Klaus Iohannis.

Sursă: Facebook Klaus Iohannis

Distribuie articolul