Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa: 12 milioane de lei pentru realizarea lucrărilor de asfaltare în comuna Salcia Tudor

Badila Antonia

Președintele PNL Brăila, Alexnadru Popa, a fost prezent la semnarea contractului de finanțare prin programul de investiții ,,Anghel Saligny”, a proiectului ,,Asfaltare străzi în satul Salcia Tudor, comuna Salcia Tudor”, alături de primarul comunei, Florin Moroiu.

Alexandru Popa, deputat și președinte PNL Brăila: ,,Am participat astăzi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alături de primarul comunei Salcia Tudor, Florin Moroiu, la semnarea contractului de finanțare a proiectului <Asfaltare străzi în satul Salcia Tudor, comuna Salcia Tudor>.

Valoarea totală a investiției este de 12.927.357,35 lei.

Finanțarea de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, este de 12.000.000 lei.

Sunt bucuros că astfel vor veni către județul Brăila noi fonduri, care vor fi folosite, ca și alte sume care au fost alocate deja prin Programul <Anghel Saligny>, pentru realizarea unor investiții ce susțin dezvoltarea localităților din mediul rural.”

Distribuie articolul