Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunță că  i-au fost aprobate în Parlament patru amendamente la Legea Bugetului de stat pe anul 2023

Badila Antonia

Deputatul Alexandru Popa informează că i s-au aprobat patru amendamente la Bugetul pe anul 2023, de care vor beneficia comunele Cireșu, Grădiștea, Surdila Găiseanca și Surdila Greci din județul Brăila.

„În cadrul dezbaterilor la proiectul bugetului de stat pe anul 2023 am depus patru amendamente prin care am cerut fonduri pentru înființarea unei unități de tip after school în comuna Cireșu, pentru amenajarea și dotarea after school-ului de la Școala Profesională „Emil Drăgan” din Grădiștea,  pentru modernizarea Școlii Gimnaziale din comuna Surdila Găiseanca și pentru reglementarea și semnalizarea rutieră permanentă în Surdila Greci.

Astăzi, în plenul Parlamentului au fost aprobate toate aceste amendamente, astfel încât fiecare dintre primăriile amintite va primi câte 220.000 lei pentru proiectele respective.

Înainte de intrarea în dezbatere a proiectului de buget pentru anul 2023 am discutat nu doar cu primarii PNL din județ, ci și cu unii dintre primari PSD, pe care i-am întrebat dacă vor să susțin amendamente legate de comunele lor, dar ei mi-au spus că vor vorbi despre aceste lucruri în cadrul partidului lor.

În ceea ce mă privește, mă bucur foarte mult că am putut să ajut câteva comune din județ să obțină niște bani în plus, pentru a realiza proiecte care sunt în interesul comunităților respective”, a declarat Alexandru Popa, deputat și președinte PNL Brăila.

Distribuie articolul