Președintele PNL Buzău Gabriel Avramescu anunță semnarea unui nou contract pentru modernizarea infrastructurii in satul Olari, comuna Calvini

Badila Antonia

Președintele PNL Buzău și deputatul liberal Gabriel Avramescu declară că, a fost semnat un nou contract prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny” pentru modernizarea infrastructurii in satul Olari, comuna Calvini.

,,La sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, am fost alături de primarul comunei Calvini, Valeriu Bîtu, pentru a semna contractul de finanțare pentru construirea unui pod nou în satul Olari, comuna Calvini, din județul Buzău. Investiția se va realiza prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny> și are o valoare totală de 12 000 000 lei.

Podul peste Bâsca Chiojdului a devenit o prioritate pentru primarul comunei Calvini încă de la începutul mandatului, iar acum devine realitate.

Acest pod are o importanță majoră pentru zonă pentru că va traversa râul Bâsca Chiojdului, făcând legătura între satul Olari și Calvini, astfel încât se va putea circula mult mai ușor între cele două localități.”, declară președintele PNL Buzău și deputatul liberal Gabriel Avramescu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul