Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă: Renovarea și restaurarea Cazinoului vor însemna continuarea unei istorii frumoase

Zidurile Cazinoului din Constanța continuă să scoată la iveală mărturii despre deținuții politici ce au lucrat la renovarea acestei clădiri la începutul anilor 1950.

,,Renovarea și restaurarea Cazinoului vor însemna continuarea unei istorii frumoase de peste 110 de ani, pentru că emblema orașului mai are multe povești de oferit. Așteptăm finalizarea lucrărilor pentru a vedea cum va străluci pe faleza mării.

<(…) căci liber nu voi fi prea curând> – mesajul emoționant lăsat pe bilețelul găsit în cutiuța de chibrit a deținutului politic din Sibiu, Marton Iulius, ne oferă încă un rând din istoria acestei clădiri monument din Constanța. Mărturia lăsată ca un mesaj pentru posteritate i-a oferit sibianului ceea ce visa: libertatea! Libertate care este acum parte din povestea Cazinoului!

Istoria are mereu poveștile ei, care surprind publicul, căci poveștile rescriu și redau trecutul într-o lumină nouă.”, declară președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment