Președintele PNL Neamț George Lazăr: 90% din infrastructura rutieră din Horia a fost modernizată deja

Eduard Turcu

George Lazăr, președintele PNL Neamț, a efectuat o vizită de lucru în Comuna Horia, alături de ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea.

George Lazăr: „Comuna Horia se află într-un trend ascendent al dezvoltării, pe care îl vom continua prin noi investiții de modernizare locală. 90% din infrastructura rutieră din Horia a fost modernizată deja, avem drumuri sigure, noi şi îngrijite pentru toți cei care ajung în această zonă, aşa cum ne dorim pentru întregul județ Neamț”.

„Am venit la Horia alături de domnul ministru al Dezvoltării, Adrian Veştea şi împreună cu colegii mei, domnul senator Eugen Țapu Nazare, domnul deputat Tudor Polak şi domnii subprefecți Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan, pentru a vedea rezultatele proiectului de asfaltare a drumurilor comunale, în valoare de 8,048, 814 lei, finalizat în proporție de 90%”, a spus liberalul.

Acesta a precizat că Ioan Cristian Baciu, primarul comunei, „dă un bun exemplu de administrație eficientă, cu rezultate pentru localnici, unde investițiile necesare comunitații se realizează la timp, cu seriozitate şi cu aplicabilitate”.

Un alt proiect, aflat în derulare în comuna Horia, este înființarea sistemului de alimentare cu apă curentă în satul Cotu Vameş şi extinderea rețelei de canalizare apă uzată, în Cotu Vameş şi satul Horia. Proiectul valorează 13, 219, 769 lei şi este o investiție esențială pentru modernizarea comunităților locale.

„Administrația liberală înseamnă spirit întreprinzător, implicare şi responsabilitate. Fiecare localitate trebuie gospodărită cu viziune, simț de răspundere şi perspectivă pentru viitor. La Neamț, credem în dezvoltare şi muncim, de la primar până la ministru, la acest obiectiv”, a declarat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

sursă: George Lazăr, Facebook

Distribuie articolul