Președintele PNL Neamț George Lazăr a prezentat stadiul proiectelor aflate în derulare în orașul Roznov

Eduard Turcu

George Lazăr, președintele PNL Neamț, alături de ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea, a prezentat stadiul proiectelor aflate în derulare în orașul Roznov.

George Lazăr: „O nouă serie de investiții şi în oraşul Roznov. Aşa cum am mai spus, echipa liberală, in frunte cu domnul Primar Vasile Pavăl ,are obiective concrete în ceea ce priveşte dezvoltarea comunităților nemțene. Nu vorbe în vânt, nu promisiuni, ci proiecte importante pentru comunitate, care sunt în proces de derulare şi care vor fi, în cel mai scurt timp, accesibile localnicilor”.

„Pentru proiectul activ de modernizare a infrastructurii rutiere din oraş, s-au investit deja 9, 199, 180 lei, iar în primăvara anului viitor vom putea vedea şi primele lucrări în desfăşurare, la drumurile locale”, a spus liberalul.

Acesta a precizat că „un alt obiectiv foarte important pentru comunitatea din Roznov, despre care am discutat deja cu domnul ministru al Dezvoltării, este piața oraşului, un spațiu modern şi foarte necesar, estimat la o valoare de 11 milioane de lei. Proiectul va fi finanțat prin Compania Naţională de Investiții, iar termenul semnării contractului de finanțare şi al demarării lucrărilor este stabilit pentru anul 2024”,

„Tot prin Compania Națională de Investiții avem in curs de realizare,  o finanțare de aproximativ 12 milioane de lei pentru terenul de fotbal din localitate, aşteptat de mulți copii şi tineri iubitori de sport, dar şi de părinții acestora. Investim în infrastructură, investim în comunitate, investim în viitor. Se poate şi la Roznov”, a declarat George Lazăr, președintele PNL Neamț.

sursă: George Lazăr, Facebook

Distribuie articolul