Președintele PNL Neamț George Lazăr anunță deschiderea unui sediu SPCRPCIV în Roman

George Lazăr, Președintele PNL Neamț, a anunțat că în municipiul Roman va fi deschis un sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) , în urma aprobării unei Hotărâri de Guvern de către ministrul Lucian Bode.

  • Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) va avea un nou sediu în municipiul Roman.
  • Hotărârea de Guvern care stabilește deschiderea noului oficiu a fost aprobată de ministrul Lucian Bode.
  • Anterior, cetățenii erau nevoiți să se deplaseze la Piatra Neamț pentru a beneficia de serviciile de eliberare a permiselor de conducere sau înmatriculare a vehiculelor.

Noul sediu va fi utilizat de aproximativ 40% din locuitorii județui Neamț

„Este o realizare extrem de importantă având în vedere că aproximativ 40% dintre locuitorii județului Neamț se află în zona Roman, Roman Metropolitan şi localitățile apropiate. Toți aceşti oameni sunt nevoiți să parcurgă distanța până la Piatra Neamț pentru a avea acces la serviciile de eliberări permise sau înmatriculări ale vehiculelor. Este vorba de consum de timp, de bani, supra-aglomerarea oficiului SPCRPCIV din Piatra Neamț, cozi pe care nimeni nu şi le doreşte”, a spus George Lazăr.

Acesta a precizat că „nu va mai fi cazul pentru acest disconfort pentru romaşcani. Noul sediu se va deschide în curând în municipiul Roman şi va facilita accesul la serviciile de care au nevoie cetățenii”.

„Am colaborat atât cu domnul primar al Romanului, Leonard Achiriloaei, cât şi cu dommul deputat Leoreanu pentru realizarea acestui obiectiv, atât de necesar în această zonă a județului. Îi mulțumesc, în deosebi, domnului ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode, pentru sprijinul pe care ni l-a arătat în rezolvarea acestei situații, cât şi colegilor liberali, domnul primar Achiriloaei şi domnul deputat Leoreanu, care mi-au fost alături şi au susținut deschiderea sediului SPCRPCIV la Roman”, a transmis Președintele PNL Neamț.
sursă: George Lazăr, Facebook

Leave a Comment