Președintele PNL Neamț George Lazăr anunță finalizarea cu succes a investițiilor de 5 milioane lei în comuna Grințieș

Investiții semnificative în infrastructura rutieră din comuna Grințieș au fost finalizate cu succes, conform Președintelui PNL Neamț, George Lazăr. Proiectul în valoare de 5 milioane de lei, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, a fost finalizat cu succes, aducând îmbunătățiri semnificative comunității locale.

George Lazăr: „Noi investiții în infrastructura rutieră, în valoare de 5 milioane de lei, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, au fost finalizate în comuna Grințieş. Finanțarea s-a realizat prin intermediul Guvernului României, condus de preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, care susține în mod activ dezvoltarea comunităților rurale”.

5 noi poduri care vor fluidiza traficul

„Am fost ieri, împreună cu doamna primar a comunei, Ana Bustihan, cu domnul viceprimar, Nicolaie Curcă şi alături de reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții şi de constructori şi am văzut cele 5 noi poduri, care vor fluidiza şi vor simplifica circulația rutieră în perioada următoare”, a precizat liberalul.

Acesta a subliniat că „doamna primar Ana Bustihan este unul dintre oamenii cei mai determinați şi implicați în dezvoltarea comunității sale. Este un edil responsabil, muncitor şi cu o viziune largă în ceea ce priveşte oportunitățile de investiții în comuna Grințieş”.

Președintele PNL Neamț a remarcat, de asemenea, inițiativa și angajamentul primarului comunei Ceahlău, domnul Dumitru Coroamă, în realizarea de investiții importante în infrastructura locală. Există un sentiment de unitate și dorința de progres în comunele învecinate.

„Sunt alături de primarii nemțeni care fac treabă, sunt muncitori şi dedicați comunităților lor. Partidul Naţional Liberal şi-a asumat obiective importante pentru dezvoltarea mediului rural şi este necesar să exploatăm aceste oportunități pentru a asigura îmbunătățirea reală a condițiilor de viață din județul Neamț! Felicitări, doamna primar Ana Bustihan şi tuturor celor care preiau inițiativa şi investesc în Neamț”, a transmis George Lazăr.

sursă: George Lazăr, Facebook

Citește și Președintele PNL Neamț George Lazăr: Zeci de elevi nemțeni olimpici, care au făcut performanță şcolară, au fost felicitați de către premierul României și de către doamna ministru al educației

Leave a Comment