Președintele PNL Neamț George Lazăr: Echipă liberală romașcană pentru CJ Neamţ şi Primăria Roman

Eduard Turcu

Echipă liberală romașcană pentru CJ Neamţ şi Primăria Roman, conform anunțului făcut de George Lazăr, președintele PNL Neamț.

George Lazăr, președintele PNL Neamț: „Alături de ce cel mai bun primar pe care l-a avut Romanul, în ultimii 34 de ani, deputatul Laurențiu Dan Leoreanu, mi-am anunțat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ. Este pentru prima data când municipiul Roman are şansa de a avea un preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Candidez la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ în echipă cu viitorul primar al municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu. Candidăm pentru nemţeni, pentru romaşcani şi suntem încrezători că alături de o guvernare liberală, cu un preşedinte al României pe care îl va da tot PNL, vom face lucruri bune pentru cetăţeni.

Suntem hotărâţi, determinaţi să aducem fonduri guvernamentale şi europene pentru a dezvolta fiecare comunitate, inclusiv municipiul Roman, care se confruntă cu probleme serioase. Şi aici aduc aminte problema apei din Roman, cea mai importantă, de altfel, pe care Consiliul Judeţean Neamţ şi compania APA SERV conduse de PSD nu au vrut sau nu au putut să o rezolve. O vom face noi, PNL Neamț! Eu în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ în echipă cu viitorul primar Laurenţiu Dan Leoreanu.

Echipa romaşcană Lazăr-Leoreanu va implementa proiecte, atât în municipiu cât şi în parteneriat cu comunele limtrofe, transformând zona în Roman Metropolitan.

Între proiecte se regăsesc cel de transformare a Casei de Cultură într-un Hub de bussines, reconfigurarea zonei centrale într-una pietonală, vom crea promenade și vom moderniza Parcul Central. 

Vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte al PNL şi al Senatului, Nicolae Ionel Ciucă pentru vizita domniei sale la Roman. Este pentru a doua oară când acceptă invitaţia de a fi în judeţul Neamţ, dar relaţia de prietenie care ne leagă s-a văzut şi în susţinerea pe care am avut-o, din calitatea sa de prim-ministru al României, alocând localităţilor din judeţ fonduri importante”.

sursă: George Lazăr, Facebook

Distribuie articolul