Președintele PNL Nicolae Ciucă: a fost organizată prima ședință a Biroului Politic Național al PNL din 2024

Ciprian S.
Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis că a fost organizată prima ședința a Biroului Politic Național al PNL din 2024.

Liderul liberal a transmis că 2024 va fi un an complex, cu multe provocări, în care este esențială asigurarea unui echilibru între activitatea politică și cea guvernamentală.

”În acest an, vom continua proiectele de modernizare a României și ne vom menține prioritățile, așa cum le-am definit în construcția bugetară. Continuăm investițiile pentru dezvoltarea țării și avem grijă de categoriile vulnerabile. Îmbunătățim infrastructura de transport, din educație și din sănătate. Și, așa cum ne-am angajat, nu introducem noi taxe și impozite.

Totodată, am discutat astăzi și o serie de aspecte organizatorice, printre care definitivarea fuziunii cu ALDE, acțiunile realizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, dar și organizarea de către PNL, la București, a congresului PPE din martie. Este un eveniment deosebit de important, la care vor fi prezenți lideri din mai multe țări europene și care va consolida poziția României pe harta politicii internaționale.”, a transmis liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Distribuie articolul