Președintele PNL Nicolae Ciucă a vorbit despre viitoarele proiecte ale PNL la Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” de la Sighet

Ciprian S.
Președintele PNL Nicolae Ciucă a vorbit despre viitoarele proiecte ale PNL la Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” de la Sighet

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a participat la Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” de la Sighet. Liberalul a precizat că evenimentul este un bun cadru de discuție despre viitoarele proiecte ale PNL, alături de tinerii liberali.

”Pe inovația pe care o să o aducă cei tineri se bazează dezvoltarea României din perioada următoare. Ei au îndemânarea folosirii celor mai avansate instrumente de comunicare, a ultimelor tehnologii și pot să arate tuturor care sunt performanțele guvernării liberale. Trebuie să prezentăm oamenilor ce am făcut bine și care sunt proiectele noastre pentru continuarea dezvoltării și a modernizării României.

Le-am spus tinerilor că nu trebuie să ne fie teamă de alții, din exteriorul partidului nostru. Nu de curente populiste sau extremiste trebuie să ne temem; acestea au existat și vor exista. Să ne temem de ceea ce noi nu vom face dacă intrăm în defensivă, într-o stare de intimidare. PNL nu este un partid caracterizat de blazare, ci cu un blazon istoric.

PNL are în spate o istorie de 148 de ani, timp în care a garantat dezvoltarea economică a țării. Ultimii patru ani, în care am fost la guvernare, sunt marcați de realizări și obiective atinse: de la investiții și un nivel record de absorbție a fondurilor europene, la sprijin pentru mediul de afaceri și creșterea sustenabilă a veniturilor populației, până la creștere economică în condiții dificile. Trebuie să avem energia de a merge din poartă în poartă, pentru a spune oamenilor adevărul. Să prezentăm rezultatele noastre și ceea ce putem să facem pe viitor.

Având deschidere față de cetățeni, putem privi anul electoral 2024 cu încrederea și determinarea de a câștiga. Cu încrederea în noi înșine!”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

La Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” de la Sighet a participat și Secretarul General al PNL, Lucian Bode.

”Le-am transmis tinerilor liberali că misiunea lor este să consolideze brandul PNL pentru sănătatea democrației românești, ca fiind cel mai bun antidot împotriva ascensiunii populismului agresiv și a extremismului.

O altă misiune este să devină promotori ai succeselor administrațiilor liberale, cu realizări notabile în mediul urban, sub devzia: “Cele mai bune orașe pentru tineri sunt liberale!”.

Tinerii liberali trebuie să își ia foarte în serios rolul de ambasadori ai liberalismului, nu doar în cercurile lor sociale, ci și în întreaga comunitate.

Faptul că am decis să mergem pe liste proprii la toate cele 4 tururi de alegeri de anul viitor înseamnă implicare, disciplină și unitate din partea tuturor organizațiilor interne ale partidului.

“Prin noi înșine” al înaintașilor noștri are rezonanța marilor victorii liberale din trecut. Victorii pe care avem datoria să le împlinim în anul 2024.”, a declarat liberalul Lucian Bode.

Sursă: Facebook Lucian Bode

Distribuie articolul