Preşedintele PNL Nicolae Ciucă: George Șișcu va fi candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Tulcea

Ciprian S.
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă George Șișcu va fi candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Tulcea

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a anunțat că după două mandate de deputat, George Șișcu va fi candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean.

”În județul Tulcea, PNL a demonstrat deja că este partidul cu cei mai eficienți aleși locali. Primarii PNL performează în atragerea fondurilor europene și în derularea eficientă a proiectelor de importanță locală. La prezentarea candidaților liberali din județul Tulcea, am văzut încrederea în forțele proprii și planurile de dezvoltare ale comunităților pe care le au colegii mei.

După două mandate de deputat, George Șișcu va fi candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean.

În reședința de județ, Ștefan ILIE va mai obține încă un mandat ca primar al municipiului Tulcea. Ambii sunt născuți și crescuți aici, cunosc problemele comunităților și sunt bine pregătiți pentru provocările din următorii patru ani.

Tulcea are nevoie de o conducere liberală la nivel de județ și de continuarea celei de la municipiu. Ne prezentăm în fața alegătorilor cu candidați pricepuți, cu experiență, care știu și pot să dezvolte comunitățile. Aceasta este soluția pentru scoaterea din izolare a județului și dezvoltarea sa accelerată în următorii patru ani.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Distribuie articolul