Președintele PNL Rediu Cristian Condrea: Vom beneficia de fonduri în valoare de 10 milioane de lei pentru realizarea unui sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Rediu și Movileni

Eduard Turcu

Comuna Rediu din județul Iași va beneficia de fonduri în valoare de 10 milioane de lei pentru realizarea unui sistem inteligent de distribuție gaze naturale, conform anunțului făcut de Cristian Condrea, președintele PNL Rediu.

“În urma discuțiilor pe care le-am avut recent cu președintele CJ Iași, Costel Alexe, vin cu o veste bună pentru comuna Rediu!

Prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, vom beneficia de fonduri în valoare de 10 milioane de lei pentru implementarea obiectivului de investiții: „Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comunele Rediu și Movileni, județul Iași”.

Guvernul liberal și administrația liberală județeană lucrează activ pentru extinderea rețelei de gaze naturale, iar comuna Rediu este în lista de priorități.

Avem nevoie de un primar liberal care să întărească parteneriatul cu Consiliul Județean Iași și cu autoritățile centrale pentru a dezvolta Rediu și a deveni un pol important în zona metropolitană”, a declarat Cristian Condrea, președintele PNL Rediu.

sursă: PNL Iași, Facebook

Distribuie articolul