Președintele PNL Sector 2 Monica Anisie: Sănătatea este primul lucru pe care și-l dorește fiecare părinte pentru copilul său

Președintele PNL Sector 2, senatoarea Monica Anisie, a participat la lansarea programului ”Vreau Să Cresc Sănătos”, realizat de Academia de Sport și Nutriție ”Alexander Florescu” în colaborare cu Inspectoratul Școlar Sector 2, CJ Ilfov și Spitalul pentru copii Dr. Victor Gomoiu.

„Medici, psihologi, nutriționiști, cadre didactice au tras un semnal de alarmă privind efectele obezității infantile asupra vieții copiilor noștri, de la deteriorarea sănătății la bullying, inclusiv probleme emoționale”, transmite Monica Anisie.

„Acest program vine perfect în completarea proiectului despre care vă povesteam zilele trecute, inițiat de consilierii locali PNL, membri ai PNL Sector 2 și recent aprobat: “Dăruim speranță pentru performanță în sport”. Astfel, peste 8.000 de elevi din sectorul 2 al Capitalei vor beneficia de vouchere în valoare de 250 de lei pentru încurajarea activității sportive”, precizează președintele PNL Sector 2.

Sursa: Monica Cristina Anisie

Leave a Comment