Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a discutat cu primarii din Republica Moldova despre situația politică din cele două țări

Ciprian S.
Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a discutat cu primarii din Republica Moldova despre situația politică din cele două țări

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a discutat cu primarii din Republica Moldova, membri în organizația PNL-Diaspora, despre situația politică din cele două țări și strategia partidului pentru alegerile din acest an.

”Colegii noștri de peste Prut sunt mândri de rezultatele pe care le-au obținut la ultimele trei rânduri de alegeri din diaspora, când PNL a ieșit pe primul loc. M-am bucurat să aflu că sunt deciși să obțină un rezultat la fel de bun și în 2024.

În rândul organizației noastre din diaspora, filiala PNL din Republica Moldova are un rol important, având în rândurile sale mulți aleși din administrația locală. Pentru primarii pro-europeni de peste Prut, PNL este alegerea naturală, partidul nostru fiind cel mai mare susținător al drumului Republicii Moldova către aderarea la UE.

Le-am mulțumit liberalilor de aici pentru eforturile pe care le-au depus până acum și pentru planurile lor ambițioase pentru anul electoral 2024. I-am asigurat pe președintele PNL Diaspora-Republica Moldova, Adrian Dupu și pe echipa sa de tot sprijinul meu.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Distribuie articolul