Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă: Radio România marchează 95 de ani

Ciprian S.
Radio România

Nicolae Ciucă, Preşedintele Senatului, a transmis că Radio România marchează 95 de ani.

”De-a lungul anilor, Societatea Română de Radiodifuziune a fost martor și povestitor al celor mai semnificative momente ale națiunii noastre, construind poduri între generații.

De aproape un secol, Radio România promovează valorile și tradițiile românești și pentru acest lucru îi felicit.

Mulțumim tuturor jurnaliștilor Radioului Public pentru munca pe care o depun pentru a ne informa corect și echilibrat. Senatul României va rămâne mereu un partener al presei libere și profesioniste. La mulți ani!”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă / Sursa foto: Alexandru Dolea/www.romania-actualitati.ro

Senatorul Ion Marcel Vela, Președinte PNL Caraș Severin, a declarat: ”Ca reprezentat al celui mai vechi partid național din Europa, PNL, pot să spun că sunt onorat că acum 95 de ani, când s-au auzit primele cuvinte transmise în eter: „Alo, alo, aici Radio Bucureşti… ”, graţie profesorului Dragomir Hurmuzescu, primul preşedinte al Consiliului de Administraţie al nou înfiinţatei Societăţi de Difuziune Radiotelefonică din România, premierul acestei țări era liberalul Vintilă I.C. Brătianu, membru al unei partid care a făurit și slujit România modernă.

De când s-a născut, în anul de grație, 1928, din perioada interbelică, de atunci când liberalii au început prima modernizare a României, radioul național este în slujba ascultătorilor săi, cu onestitate, echidistanţă și exigenţă profesională.

Memoria inimilor românilor este înobilată de interviuri de excepţie, voci unice din Fonoteca de Aur, programe interactive, producții de teatru radiofonic, muzică, transmisiuni sportive, piese muzicale lansate în cei 95 de ani.

Generații după generații au crescut cu Radio România și povestea continuă și în prezent. Generații întregi au învățat și au iubit această țară alături de Radio România.”.

Sursă: Facebook PNL Caraș Severin

Distribuie articolul