Primăria Arad a demarat lucrările de amenajare a unei alei de-a lungul coronamentului digului de apărare din zona cartierului Mureșel

Ciprian S.
Primăria Arad Călin Bibarț

Primăria Arad a anunțat că prin Direcția Edilitară a demarat lucrările de amenajare a unei alei de-a lungul coronamentului digului de apărare împotriva inundațiilor din zona cartierului Mureșel.

Realizată în cadrul “Programului de întreținere și reparații” al municipiului Arad, aleea va avea o lungime de 1,2 km, fiind delimitată de podul Traian și intersecția străzii Lucernei cu Gladiolelor.

Primarul Călin Bibarț a declarat: “Vrem să recuperăm pentru oraș și zona aceasta care cred că poate să aibă valențe frumoase. Era o zonă de dig care aproape nu era folosită deloc, devenind impracticabilă în momentul în care ploua. Cred că era necesară în zonă o alee pietonală, pe care să te poți plimba și cu bicicleta sau trotineta, ea fiind pavată. Sperăm ca oamenii să înțeleagă să nu intre cu mașina, pentru că nu ar face decât să distrugă această lucrare. Intenția noastră este de a amenaja și drumul care duce spre Port Arthur și practic să câștigăm și malul stâng al Mureșului.”.

Sursă: Facebook Primăria Municipiului Arad

Distribuie articolul