Primăria Câmpia Turzii a anunțat proiectul ImYouthPact – un cinematograf în aer liber în Parcul Municipal Berc

Ciprian S.
Primăria Câmpia Turzii a anunțat proiectul ImYouthPact un cinematograf în aer liber în Parcul Municipal Berc

Primăria Câmpia Turzii a transmis că a avut loc o întâlnire între membrii Clubului de Inițiativă „Impact AHA” format din elevi de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” și primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN.

În cadrul acesteia a fost prezentat proiectul „ImYouthPact” care vizează construirea unui cinematograf în aer liber în Parcul Municipal „Berc”.

Clubul „Impact AHA” a obținut un grant în valoare de 8000 de euro de la Fundația Comunitară Cluj pentru implementarea acestui proiect. Finanțarea va fi utilizată pentru achiziționarea și instalarea unui ecran de proiecții video, precum și pentru amenajarea a 3 zone de grill/camping în parc.

Implementarea proiectului „ImYouthPact” va fi realizată prin colaborare strânsă între Primăria Câmpia Turzii, Clubul „Impact AHA” și Fundația Comunitară Cluj. Un protocol de colaborare va fi semnat în acest sens, stabilind rolurile și responsabilitățile fiecărei părți.

De asemenea, zonele de grill/camping vor funcționa în deplină conformitate cu legislația în domeniu, respectiv Legea nr. 54/2012, a picnicului.

Primarul Dorin Nicolae LOJIGAN și-a exprimat sprijinul deplin al administrației locale pentru realizarea proiectului.

„Apreciez entuziasmul și implicarea tinerilor din Câmpia Turzii în viața comunității. Proiectul ImYouthPact este o dovadă a spiritului civic și a dorinței lor de a contribui la îmbunătățirea spațiului public din oraș. Primăria va pune la dispoziție terenul necesar și va oferi asistență logistică pentru buna desfășurare a proiectului.”, a declarat edilul liberal Dorin Nicolae LOJIGAN.

Sursă: Facebook Dorin Nicolae LOJIGAN

Distribuie articolul