Primăria Giurgiu anunță că s-a înfrățit cu municipiul Tivat din Muntenegru

Badila Antonia

Reprezentanții Primăriei Giurgiu anunță că a găzduit un eveniment deosebit, ocazionat de vizita la Giurgiu a delegației din Tivat Muntenegru, municipalitate cu care Giurgiu s-a înfrățit.

,,La eveniment au participat dl. Dalibor Durovic, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Muntenegru în România, dl. Radu Gorincioi, ministru-consilier, Consulul României în Muntenegru, dl. Zeljko Kommenovic, primarul municipiului Tivat, dl Milan Markovic, președintele Consiliului Local din Tivat, dar și autorități județene giurgiuvene, Cristian Grătianu, administratorul public al județului, reprezentanți ai autorității locale, consilieri, viceprimarii Ionel Muscalu și Marian Damian si membri ai executivului Primăriei Giurgiu.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Zilelor Municipiului Giurgiu, în preajma sărbătoririi Sfantului Gheorghe, protectorul orasului Giurgiu.

Tivat este un oraș turistic din Muntenegru, un exemplu de bună practica în administrație și afaceri, alături de care Giurgiu va dezvolta proiecte importante, durabile și cu efecte pe termen mediu și lung pentru ambele comunități.”,transmite primăria Giurgiu pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul