Primăria Moldova Nouă se pregătește pentru iarnă

Paul

În această perioadă, în orașul Moldova Nouă, lucrările de decolmatare sunt în regim de urgență!

Condițiile meteo din aceste zile au arătat că apa provenită din precipitații nu se scurge corespunzător. Această acțiune acumulează apă în mai multe zone din oraș, iar rezultatul fiind o îngreunare atât a traficului rutier, cât și pietonal.

Primarul Ion Chisăliță informează:

’’Pentru a evita situațiile neplăcute din acest punct de vedere, administrația publică locală, prin Serviciul de Gospodărire Urbană, a decis ca, în regim de urgență, să fie efectuate lucrări de decolmatare a rigolelor și canalelor de evacuare de pe întreg teritoriu al orașului’’.

În perioada mandatului său din 2008-2012, Ion Chișăliță a revitalizat viața economică a orașului Moldova Nouă. În prezent acesta este garantul evaluării corecte a capabilității personalului Unității Administrativ Teritoriale Moldova Nouă.

„Toată viața mea am practicat un management bazându-mă pe corectitudine. Eu nu dau verdicte oamenilor până nu intră sub managementul meu, pentru că depinde foarte mult modul de cum pui pe masă obiectivele și cum poți să antrenezi oamenii la muncă. Așa că, pentru mine într-un fel sau altul toți sunt egali, vor primi atribuțiuni concrete, voi fi exigent așa cum mă știți și cum mă știu. Unii au confundat exigența cu duritatea ceea ce nu este deloc bine și în funcție de rezultate și de performanțe voi lua toate măsurile legice care trebuiesc luate în așa fel încât activitatea să se desfășoare în condiții normale și obiectivele să fie atinse”, a precizat Ion Chisăliță primarul orașului Moldova Nouă.

Sursa: Ion Chișăliță

Distribuie articolul