Primăria Municipiului Arad: Toleranță zero pentru construcțiile ilegale de pe Mărului

Ciprian S.
Primăria Municipiului Arad: Toleranță zero pentru construcțiile ilegale de pe Mărului

Primăria Municipiului Arad a anunțat că în urma verificărilor amănunțite a persoanelor care au ocupat ilegal construcții în zona Mărului s-a constatat faptul că acestea dețin mai multe bunuri şi proprietăți pe raza municipiului şi județului Arad, chiar pe întreg teritoriul României.

”Am identificat o persoană care deține patru autoturisme, o alta cu două autoturisme, alte trei persoane care dețin fiecare câte o clădire şi teren în zone centrale ale municipiului. Prin urmare nu este vorba doar despre cazuri sociale, ci şi despre oameni care încearcă în continuare să profite de acest oraş. 

Mai sunt şase case pe strada Sabinelor a căror demolare va începe joi, 28 decembrie, şi va continua până la începutul lunii ianuarie.”, a transmis Primăria Municipiului Arad.

Călin Bibarț, Primarul Aradului, a declarat: “Dacă ani de zile autoritățile nu au deranjat comunitatea care a ocupat ilegal terenul arădenilor şi a închis ochii la abuzurile care s-au făcut, iată că acum s-a încheiat acest capitol. Nu tolerăm ocuparea clandestină a proprietății care revine municipalității.✅Zona Mărului trebuie redată arădenilor, sub forma unui spațiu curat, frumos, de agrement, nu să rămână în continuare o arie insalubră care deranjează o treime din oraş”.

Sursă: Facebook Primăria Municipiului Arad

Distribuie articolul