Primăria municipiului Roman a finalizat studiul de prefezabilitate pentru amenajarea Stadionului Moldova

Eduard Turcu

Primăria municipiului Roman a finalizat studiul de prefezabilitate pentru amenajarea Stadionului Moldova, conform edilului Leonard Achiriloaei.

Leonard Achiriloaei: „Vom transforma în mod semnificativ peisajul sportiv al Romanului! Am finalizat studiul de prefezabilitate pentru amenajarea Stadionului Moldova – un proiect ambițios  care promite să aducă o schimbare majoră în comunitatea noastră”.

„Îmi doresc să transformăm Stadionul Moldova într-un loc de întâlnire pentru întreaga noastră comunitate, unde sportul și recreerea devin parte integrantă din viața de zi cu zi”, a spus liberalul.

Acesta a subliniat că „amenajarea stadionului are în centru o bază sportivă modernă, ce va păstra terenul de gazon natural, foarte bine întreținut, care oferă un loc perfect pentru fotbal de calitate. Proiectul include construirea unor tribune moderne, cu un total de 2240 de locuri, asigurându-ne că toți fanii sportului vor avea parte de experiențe memorabile”.

„De asemenea, ne vom bucura de 3 terenuri de tenis acoperite și 2 în aer liber, un teren de baschet și un teren de padel. Iar pentru cei care doresc să încerce ceva mai aventuros, am inclus și 3 panouri de escaladă”, a precizat primarul.

Conform acestuia, proiectul va include vestiare moderne pentru sportivi și spații pentru alimentație publică, astfel încât experiența să fie completă și confortabilă.

„Proiectul vine și în sprijinul echipei noastre de fotbal, CSM Roman, care și-a propus ca obiectiv principal în acest an promovarea în Liga a III-a”, a declarat Leonard Achiriloaei.

„Sunt hotărât să facem acest vis realitate, iar documentația necesară va fi depusă pentru finanțare la Compania Națională de Investiții în această toamnă”, a transmis primarul Romanului.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Distribuie articolul